Nytt objektiv

Skaffade ett nytt objektiv till kameran idag, har inte hunnit testa det så mycket ännu men tog några bilder på vägen hem. Köpte ett Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM. Det lönar sig verkligen att titta i flera butiker, 1000 kr i skillnad på priserna i de två butikerna jag hittade som hade objektivet.

Ett objektiv som lämpar sig för porträtt; inte för att jag har så många att ta kort av men jag hittade i alla fall några statyer som ställde upp 🙂

På vägen hem såg jag ett hus där de boende hade hängt ut banderoller i ett område där det förekommit mycket försäljning av droger. Jag har själv blivit erbjuden att köpa när jag gått här tidigare, men nu såg jag inga försäljare så det verkar som det har hjälpt. Men de har väl bara flyttat nånannanstans antar jag, men det blir i alla fall trevligare att gå ned till centrum nu. Men det är sorgligt att det är så mycket droger i Oslo, längre ned i centrum står det alltid en stor samling med narkomaner.

På banderollerna står det: "VI BOR HER, VI SER DEG. IKKE KJØP DOPET DITT HER!"
På banderollerna står det: ”VI BOR HER, VI SER DEG. IKKE KJØP DOPET DITT HER!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *