Påsken 2009

Använder tiden till att inte göra så mycket alls egentligen 🙂

Men jag har gått på konsert, Inferno, var några år sedan jag var där sist. Tog några bilder med mobilen, blir inte så bra men jag orkar inte släpa omkring på en stor klumpkamera på konsert.

Som vanligt blandad kvalitet, en del bra och en del dåligt.

Annars har jag spelat en hel del Wipeout HD då det kommit ut en ny patch som infört rating system. Väldigt trevligt att det kom eftersom onlineläget blev lite enahanda efterhand när man inte hade någon statistik. Men jag blev lite besviken att ratingen i stort sett verkar vara ett mått på aktivitet snarare än skicklighet, dvs man förlorar ingen rating om man förlorar men tjänar rating när man vinner. Så de som är bra stiger i graderna snabbare men de som är mindre bra stiger också med enda skillnaden att det går saktare. Jag antar att utvecklarna med det nya systemet ville att alla skulle kunna känna att det går framåt istället för att en del mindre bra spelare fick svart på vitt att dom inte är bra. Dessutom introducerade patchen en hel del buggar; men jag antar att det fixar sig så småningom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *